Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، نمایندگان سازمان ملل دیروز سه شنبه در بحث عمومی کمیته سوم مجمع عمومی با مداخله در امور داخلی چین به بهانه حمایت از هنگ کنگ قاطعانه مخالفت کردند. آن‌ها همچنین حمایت قاطع خود را از اقدامات ضد تروریستی چین ابراز کردند.

منیر اکرم، نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل از جانب ۵۵ کشور اعلام کرد عدم مداخله در امور داخلی کشور‌های مستقل یک اصل مهم در منشور سازمان ملل و یک قاعده اساسی در روابط بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه ویژه اداری هنگ کنگ بخش جدایی ناپذیر چین است و امور هنگ کنگ، امور داخلی چین محسوب می‌شود که هیچگونه مداخله نیرو‌های خارجی را برنمی تابد.

وی از چین در اجرای اصل «یک کشور، ۲ نظام» در منطقه ویژه اداری هنگ کنگ حمایت کرد.

رودریگز کامیجو، نماینده دائم کوبا در سازمان ملل، نیز در سخنانی از جانب ۴۵ کشور، از اقدامات ضد تروریستی و کاهش افراط گرایی قاطعانه در چین حمایت کرد.

بر اساس بیانیه مشترک این نشست، همه طرف‌ها باید از طریق گفتگو و همکاری سازنده، حقوق بشر را ترویج و از آن محافظت کنند و قاطعانه با سیاست زدگی مسائل حقوق بشری و استاندارد‌های دوگانه مخالفت کنند.

در این بیانیه از دولت چین برای پیگیری فلسفه مردم محور در پیشبرد توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی، ریشه کن کردن فقر، افزایش اشتغال، بهبود سطح زندگی مردم و حمایت از حقوق بشر تمجید شد.

در این بیانیه آمده است: «چین با دعوت از بیش از ۱۰۰۰ دیپلمات، مقامات سازمان‌های بین المللی، روزنامه نگاران و شخصیت‌های مذهبی برای سفر به سین کیانگ، شفافیت و صداقت خود را حفظ کرده است. دولت چین از کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نیز برای سفر به سین کیانگ دعوت کرده است و دو طرف تماس خود را در این زمینه حفظ می‌کنند.»

در خاتمه این بیانیه آمده است: «احترام به حقایق اساسی و خودداری از وارد کردن اتهامات بی اساس به چین و دخالت در امور آن با انگیزه‌های سیاسی و تعصب آمیز، امری ضروری است.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان ملل سین کیانگ هنگ کنگ سازمان ملل هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل

یک مقام اسرائیل پیشنهاد داد در صورت تصویب قطعنامه‌ای در حمایت از به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین، آمریکا تمامی حمایت‌های مالی خود از نهادهای سازمان ملل را قطع کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسرائیل پیشنهاد داده چنانچه مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای برای حمایت از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به تصویب برساند آمریکا ممکن است بودجه تمامی نهادهای این سازمان را قطع کند. 

فلسطین در حال حاضر «عضو ناظر دائم» سازمان ملل است و علی‌رغم شرکت در جلسات این سازمان قادر به رأی دادن نیست.

مجمع عمومی سازمان ملل ممکن است به پیش‌نویس قطعنامه‌ای رأی بدهد که خواستار به رسمیت شناختن تشکیلات خودگردان فلسطین به عنوان عضو کامل سازمان ملل است. این پیش‌نویس از شورای امنیت خواسته در تصمیم پیشین خود تجدید نظر کند.

خبرگزاری رویترز نوشته این رأ‌ی‌گیری در مجمع عمومی نشان‌دهنده میزان حمایت از فلسطینی‌ها برای به رسمیت شناخته شدن به عنوان کشور مستقل است.

ماه گذشته اکثر کشورها در جلسه شورای امنیت از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت کردند اما آمریکا این قطعنامه را وتو کرد. عضویت کامل در سازمان ملل در صورتی حاصل می‌شود که 15 عضو شورای امنیت قطعنامه عضویت آن کشور را به تصویب برسانند. 

در قوانین آمریکا تصریح شده واشنگتن قادر به حمایت مالی از هیچ سازمان زیرمجموعه سازمان ملل که به گروه‌های فاقد «شاخصه‌های به رسمیت‌شناخته‌شده» کشور شدن عضویت کامل اعطا کند، نخواهد بود. در سال 2011  بعد از آنکه یونسکو به تشکیلات خودگردان عضویت کامل داد  آمریکا حمایت مالی خود از این سازمان را قطع کرد.

گیلاد عردان، سفیر اسرائیل در سازمان ملل با اشاره به رأی‌گیری روز جمعه مجمع عمومی درباره فلسطین گفت: «اگر این قطعنامه تصویب شود انتظار دارم ایالات متحده به طور کامل بودجه سازمان ملل و نهادهای آن را مطابق با قوانین ایالات متحده قطع کند.»

اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردندآمریکا محموله تسلیحات به رژیم صهیونیستی را نگه داشته است

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاباندن نور بر ابهامات استراتژی مالیاتی دولت
  • سکوت در قبال صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است/ دستور کار ویژه برای «رفع مشکل بیکاری»
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • رئیس جمهور: سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • سازمان لیگ با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی